Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ρόμα – Σασουόλο 2-2

Από το… πουθενά κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας η Ρόμα απέναντι στη Σασουόλο μένοντας στο 2-2 παρά του ότι έπαιξε για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο.

Έναν ανέλπιστο βαθμό κατάφερε να πάρει η Ρόμα η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Σασουόλο παίζοντας και με παίκτη λιγότερο. Παρόλα αυτά στο τελευταίο τέταρτο σκόραρε δύο φορές για να μείνει στο ισόπαλο 2-2 παίρνοντας το βαθμό που την κρατάει στους τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή και τη Γιουβέντους.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους διατηρήθηκαν για όγδοο παιχνίδι αήττητοι χωρίς όμως η ισοπαλία να τους ικανοποιεί με βάση την εξέλιξη του αγώνα. Ο Ζάζα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους καθώς άνοιξε το σκορ στο 15’ και έκανε το 2-0 στο 18’.

Στο 51’ ο Ντε Ρόσι αποβλήθηκε για τους «τζιαλορόσι» για να αναλάβει στη συνέχεια δράση ο Λιάιτς. Στο 78’ μείωσε από το σημείο του πέναλτι για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 93’. Ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε ο Βρσάλικο για τους φιλοξενούμενους.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Φλορέντσι, Μανωλάς, Γιανγκά – Μπιβά, Χολέμπας, Πιάνιτς (72’ Κειτά), Ντε Ρόσι, Στρούτμαν (54’ Ναϊνγκολάν), Ιτούρμπε (54΄ Ζερβίνιο), Ντέστρο, Λιάιτς.
ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Βρσάλικο, Καναβάρο, Ακέρμπι, Πελούσο, Ταϊντέρ, Μιρισόλι, Μπρίγκι (81’ Μπιοντίνι), Μπεράρντι, Ζάζα (84’ Φλοκάρι), Σανσόνε.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου