Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ 2-1

Στη ζώνη του υποβιβασμού υποχώρησε η Ντόρτμουντ η οποία υπέστη ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά 2-1 από τη Βέρντερ Βρέμης στο «Βέζερσταντιον».

Ο κατήφορος της Ντόρτμουντ συνεχίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ απέτυχε για ακόμα μία φορά να επιστρέψει στις επιτυχίες, καθώς στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Βέρντερ Βρέμης γνώρισε την ήττα με 2-1.

Αποτέλεσμα αυτού, είναι να κλείσει το 2014 όντας στις θέσεις του υποβιβασμού! Το ξεκίνημα ήταν εφιαλτικό για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς μόλις στο 3’ η Βέρντερ άνοιξε το σκορ με γκολ του Σέλκε.

Στο 62’ ο Μπαρτέλς έκανε το 2-0 δείχνοντας να «καθαρίζει» το παιχνίδι για την ομάδα του. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εκ νέου στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος καθώς μείωσαν με τέρμα του Χούμελς στο 69’. Στη συνέχεια οι ευκαιρίες που δημιούργησε η Ντόρτμουντ δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι γνώρισε ακόμα μία οδυνηρή ήττα.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βολφ, Γκέμπρε Σελασιέ, Γκαλβέζ, Λουκίμια, Γκαρσία, Μπάργκφρεντε, Φριτζ, Γιουνούζοβιτς (91’ Μακιάντι), Μπαρτέλς (89’ Χέσινγκ), Σέλκε, Λόρεντσεν (59’ Κρόος).
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Λάνγκερακ, Πίστσεκ (76’ Μπλατζικόφσκι), Γκίνερ, Χούμελς, Σμέλτσερ, Κελ (46’ Καγκάβα), Αουμπαμεγιάνγκ, Γκουντόγκαν, Κιρχ, Γκρόσγκροϊτς, Ιμόμπιλε.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου