Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ασταμάτητη η Ρεάλ, 4-0 τη Γρανάδα

Δεν υπάρχει σύλλογος που θα σταματήσει τη φόρα της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία πέρασε νικηφόρα 4-0 από την έδρα της Γρανάδα για να βρεθεί έστω και προσωρινά στην κορυφή.

Την 11η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία σε αυτό το διάστημα έχει πετύχει 46 γκολ καθώς στο λογαριασμό προστέθηκαν και τα τέσσερα που έβαλε στη Γρανάδα για να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 4-0.

Μόλις στο 2’ ο Ρονάλντο με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, για να έρθει ο Χάμες στο 31΄με απίστευτο σουτ στην κίνηση να κάνει το 2-0 και να «καθαρίσει» το ματς.

Στο δεύτερο μέρος, η «βασίλισσα» έφτασε σε ακόμα δύο τέρματα. Ο Μπενζεμά στο 54’ με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από το αυτογκόλ του Μπαμπίν στο 86’.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Μουρίγιο, Μπαμπίν, Φουλκέρ, Σισοκό, Ιτούρα, Έντι (46’ Χάβι Μάρκεθ), Χουάν Κάρλος, Κόρντομπα (64’ Ροσίνα), Ισαάκ (50’ Ελ- Αράμπι).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Καρβαχάλ (38’ Αρμπελόα), Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Χάμες, Κρόος, Μόντριτς (76’ Κεντίρα), Ίσκο (83’ Ιγιαραμέντι), Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου