Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Γκέλαρε η Σίτι, 2-2 με ΚΠΡ

Στους οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε η Μάντσεστερ Σίτι που έμεινε στο ισόπαλο 2-2 απέναντι στην ΚΠΡ στο Λονδίνο.

Την τραγική της πορεία των τελευταίων εβδομάδων συνέχισε η Μάντσεστερ Σίτι. Μετά την εντός έδρας ήττα της από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Champions League, έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την ΚΠΡ εκτός έδρας για να μείνει στους οκτώ βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και την Τσέλσι.

Ο Όστιν στο 21’ έβαλε μπροστά στο σκορ τον σύλλογο του Λονδίνου, ωστόσο η απάντηση από τους «πολίτες» ήταν γρήγορη και στο 32’ ο Αγκουέρο έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και στη νίκη καθώς προηγήθηκαν ξανά στο 76’ με το αυτογκόλ του Ντεμικέλις. Παρόλα αυτά, ο Αργεντινός επιθετικός της ομάδας του Μάνουελ Πελεγκρίνι κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά στο 83’ δίνοντας έτσι το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

ΚΠΡ: Γκριν, Ίσλα, Νταν, Κάουλκερ, Γιουν, Βάργκας, Χένρι, Σάντρο (46’ Μπάρτον), Φερ, Ζαμόρα, Όστιν.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Ντεμικέλις, Μανγκαλά, Κλισί, Φερναντίνιο (64’ Τζέκο), Φερνάντο, Χέσους Νάβας, Τουρέ, Νασρί (74’ Μίλνερ), Αγκουέρο.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου