Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Θέλτα – Εϊμπάρ 0-1

Σημαντική νίκη για την Εϊμπάρ, με την οποία αναρριχήθηκε στη βαθμολογία και στέρησε από τη Θέλτα την ευκαιρία να επιστρέψει στις θέσεις που οδηγούν στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Ένα γκολ του Μάνου ντελ Μοράλ στο 30', ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Μπαλαΐδος». Η Εϊμπάρ κατάφερε σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες να πετύχει το γκολ, με τη Θέλτα από εκεί και πέρα να πιέζει, να προσπαθεί αλλά να μην βρίσκει τον τρόπο να απαντήσει.

Η ομάδα του Βίγο εγκλωβίστηκε από την αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων, κάτι που την υποχρέωσε στην ήττα. Έτσι, η Θέλτα έμεινε 7η με 20 βαθμούς, χάνοντας την ευκαιρία να ξεπεράσει τη Μάλαγα και να ισοβαθμίσει με τη Σεβίλλη. Την ίδια ώρα, η Εϊμπάρ ανέβηκε 10η με 16 βαθμούς, ξεπερνώντας Εσπανιό, Χετάφε, Ράγιο και Σοσιεδάδ!

Θέλτα (Εντουάρδο Μπερίτσο): Αλβάρες, Μάγιο (73' Τσαρλς), Φοντάς, Τζόνι (84' Πλάνας), Καμπράλ, Ραντόγια (63' Φερνάντεζ), Λόπες, Κρον-Ντέλι, Νολίτο, Λαριβέι, Ορεγιάνα

Εϊμπάρ (Γκάιθκα Γκαριτάνο): Ιρουρέτα, Αλτούμπε, Αλμπεντόσα, Καστεγιάνο, Νάβας, Κάπα (86' Ροντρίγκεζ), Γκαρσία, Μπόατενγκ, Ντελ Μοράλ (81' Εράστι), Πέρεζ (44' Μινέρο), Αρουαμπαρένα

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου