Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Λαγός

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου ο αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού, Τάσος Λαγός.

Ο νεαρός άσος χτύπησε σε μία φάση του εντός έδρας παιχνιδιού με την ουραγό της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» είχαν πολλές ευκαιρίες αλλά τελικά επικράτησαν μόνο με 1-0.

Ο Λαγός όπως κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στο αριστερό πόδι. Μάλιστα θα φανεί μέχρι την Τρίτη (30/9) αν θα κατορθώσει να βρίσκεται στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Εστορίλ (2/10), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του EuropaLeague.

Αντίθετα, αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από την πορεία της αποθεραπείας του Νταβίντ Μέντες. Ο Ολλανδός φαίνεται ότι ξεπερνάει τον τραυματισμό του και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι με τους Πορτογάλους.

Παράλληλα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, στις προπονήσεις αναμένεται να ενταχθεί και ο Τάκης Σπυρόπουλος, προσφέροντας μία ακόμα λύση στον προπονητή του για το δεξί άκρο της άμυνας. Άλλα προβλήματα για το «τριφύλλι» δεν υπάρχουν, εκτός φυσικά από τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος είχε χτυπήσει στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου