Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τουλάχιστον μπαράζ για Αμβούργο, 4-1 από Μπάγερν

Τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική θα κυνηγήσει το Αμβούργο για να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής, μετά την ήττα του με 4-1 από την Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας.

Την ευκαιρία να μείνει ζωντανό στην απευθείας παραμονή του στην κατηγορία, έχασε το Αμβούργο, το οποίο ηττήθηκε με άνετο τρόπο 4-1 από την Μπάγερν Μονάχου στην «Ίμτεχ Αρένα».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βαυαρούς, ήταν ο Μάριο Γκέτσε, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Στο 33’ άνοιξε το σκορ, για να κάνει το 2-0 στο 55’. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 70’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ κάνοντας το 3-0.

Στο 72’ ο Καλχανόλγου μείωσε σε 3-1 για τους γηπεδούχους για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Πιζάρο στο 75’. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο Μπόατενγκ αποβλήθηκε για τους Βαυαρούς.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Ντίκμαϊερ (60’ Τζον), Βέστερμαν (76’ Ταχ), Μανσιέν, Γίρασεκ, Ρινκόν, Τεσέ, Μπαντέι, Καλχανόγλου, Φαν ντερ Φάαρτ (67’ Ντεμιρμπάι), Ιλίσεβιτς.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Κρόος (67΄Χόλμπεργκ), Σβαϊνστάιγκερ, Γκέτσε, Μίλερ, Ρόμπεν (73’ Πιζάρο).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου