Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Διπλό τίτλου για Σίτι, 3-2 την Έβερτον

Το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κράτησε η Μάντσεστερ Σίτι που πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Για πρώτη φορά ύστερα από το 2009 κατάφερε να πάρει τη νίκη η Μάντσεστερ  Σίτι στο «Γκούντισον Παρκ». Το τρίποντο αυτό, όπως όλα δείχνουν είναι ικανό να της δώσει και τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό γιατί επικρατώντας 3-2 της Έβερτον, κράτησε το προβάδισμα από τη Λίβερπουλ και θέλει δύο νίκες εντός έδρας με Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ για να φτάσει στο πρωτάθλημα.

Τα «ζαχαρωτά» μπήκαν αποφασισμένα να χαρίσουν το πρωτάθλημα στη Λίβερπουλ και στο 11’ με απίστευτο σουτ του Μπάρκλεϊ, άνοιξαν το σκορ. Παρόλα αυτά, πριν από το ημίχρονο οι «πολίτες» είχαν γυρίσει το παιχνίδι.

Στο 22’ ο Αγκουέρο έφερε το ματς στα ίσια, για να γίνει το 2-1 από τον Τζέκο στο 43’ με καρφωτή κεφαλιά. Ο Βόσνιος φορ στο 48’ με κοντινή προβολή, έκανε το 3-1, δείχνοντας να καθαρίζει για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, το γκολ του Λουκάκου στο 65’ έκανε το 3-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Μπέινς, Αλκαράθ, Γιαγκέλκα (66’ Ντελοφέου), Στόουνς, ΜακΚάρθι, Όσμαν (83’ ΜακΓκίντι), Νέισμιθ, Λουκάκου, Μπάρκλεϊ.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κλισί, Χάβι Γκαρσία, Κομπανί, Ντεμικέλις, Μίλνερ, Τουρέ (66’ Κολάροφ), Αγκουέρο (28’ Φερναντίνιο), Τζέκο, Νασρί (74’ Σίλβα).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου