Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Χαμένη ευκαιρία για Σοσιεδάδ

Στις θέσεις της Ευρώπης διατηρήθηκε η Σοσιεδάδ μετά το ισόπαλο 2-2 με τη Θέλτα, χάνοντας όμως την ευκαιρία να αποσπαστεί περισσότερο από τους διώκτες της.

Πολύ κοντά σε μία νίκη που θα την καθιέρωνε στις θέσεις της Ευρώπης βρέθηκε η Σοσιεδάδ, ωστόσο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, λύγισε για να μείνει στο ισόπαλο 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 8’ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Κάναλες, για να έρθει η ισοφάριση από τη Θέλτα στο 37’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νολίτο. Η ομάδα από τη Βασκονία, έφτασε ξανά στο προβάδισμα με γκολ του Γκρίτσμαν στο 43’.

Από το 48’ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αουρτενέτσε, ωστόσο αυτό δεν τους πτόησε και ισοφάρισαν στο 82’ με γκολ του Μίνα για το τελικό 2-2.

ΘΕΛΤΑ: Γιόελ, Μάγιο, Καμπράλ (71’ Ινίγκο Λόπεθ), Αουρτενέτσε, Τζόνι Κάστρο, Κρον – Ντέλι, Φοντάς, Ραφίνια, Αουγκούστο (61’ Ορεγιάνα), Μπερμέγιο (61’ Μίνα), Νολίτο.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Ζαλντούα, Μίκελ Γκονζάλεζ, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Χοσέ Άνχελ, Κάναλες (76’ Ρούμπεν Πάρδο), Μάρκελ, Ζουρουτούζα, Βέλα (86’ Τσόρι Κάστρο), Αγκιρέτσε (84’ Σεφέροβιτς), Γκρίτσμαν.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου