Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Θεαματική ισοπαλία για Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Γερμανία, με τους γηπεδούχους να κρατούν το προβάδισμα για την 4η θέση.

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι του Ρουρ όπου η Λεβερκούζεν υποδέχτηκε τη Ντόρτμουντ με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2, αποτέλεσμα που σίγουρα δεν βόλεψε τους γηπεδούχους, αλλά τους κράτησε με προβάδισμα στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 7’ με τέρμα του Μπέντερ. Η ισοφάριση από τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 29΄με τον Κιρχ να κάνει το 1-1.

Οι «ασπιρίνες» πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 36’ με γκολ του Κάστρο, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Ρόις στο 39’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Τόπρακ, Σπάχιτς, Μπένις, Μπέντερ, Καν, Μπραντ (81’ Οζτουνάλι), Κάστρο (81’ Ρόλφες), Σον, Κίσλινγκ (84’ Ντερντιγιόκ).
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Γκρόσγκροϊτς, Κιρχ, Σαχίν, Γιόγιτς (82’ Χόφμαν), Ρόις, Μκιταριάν (75’ Αουμπαμεγιάνγκ), Λεβαντόφσκι (90’ Σίμπερ).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου