Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Πεντάρα για Μπάγερν Μονάχου

Ξυπνώντας στο δεύτερο μέρος, η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε 5-2 τη Βέρντερ Βρέμης και έδειξε έτοιμη για τη ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Χωρίς να υπάρχει σοβαρό κίνητρο στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Βέρντερ Βρέμης, οι δύο ομάδες συνέθεσαν ένα εξαιρετικό ζευγάρι προσφέροντας θέαμα στους ποδοσφαιρόφιλους με τους Βαυαρούς να φτάνουν στη νίκη με 5-2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τέρμα του Γκέμπρε Σελασιέ. Η απάντηση από τους πρωταθλητές, ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με γκολ του Ριμπερί για το 1-1. Οι «πράσινοι» όμως, πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 36’ με γκολ του Χουντ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σοβαρεύτηκε και έφτασε στη νίκη και την ανατροπή. Στο 54’ ο Πιζάρο ισοφάρισε, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 57’ έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους.

Στο 61΄ο Σβαϊνστάιγκερ καθάρισε το παιχνίδι κάνοντας το 4-2, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Ρόμπεν στο 74’.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Βάισερ (46’ Λαμ), Μπόατενγκ, Ντάντε (73’ Ρόμπεν), Αλάμπα (76’ Κοντέντο), Μαρτίνεθ, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Γκέτσε, Ριμπερί, Πιζάρο.
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βολφ, Φριτζ, Καλντιρόλα, Γκαρσία, Μπάργκφρεντε, Γκέμπρε Σελασιέ, Γιουνούζοβιτς, Μακιάντι (55’ Ιγκνόφσκι), Χουντ (83’ Κρόος), Ντι Σάντο (71’ Ελία).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου