Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Την… πάτησε η Τσέλσι!

Ήττα-σοκ γνώρισε η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, χάνοντας 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας και κινδυνεύει να «πέσει» από την κορυφή της PremierLeague

Οι Λονδρέζοι ταξίδεψαν στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με στόχο ένα… εύκολο απόγευμα, κάθε άλλο παρά αυτό αντιμετώπισαν όμως. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν συγκεντρωμένα, δεν επέστρεψαν στους «μπλε» να σκοράρουν και χάρη σε αυτογκόλ του Τζον Τέρι στο 55ο λεπτό πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη, βάζοντας… φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας!

Μάλιστα, η Κρίσταλ Πάλας είχε και δοκάρι με τον Ζερόμ στο 84’, χάνοντας την ευκαιρία να «σφραγίσει» τη νίκη, όμως οι παίκτες του Μουρίνιο δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή μέρα και δεν απείλησαν στον Σπερόνι, πετώντας στα… σκουπίδια τρεις βαθμούς.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Μαριάπα, Γουόρντ, Ντικγκατσόι, Νταν, Ντιλέινι, Πάντσεον (92’ Παρ), Γέντινακ, Ζερόμ (88’ Μάρεϊ), Λέντλι, Μπολασιέ (70’ Ο’ Κίφε)

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Νταβίντ Λουίς (46’ Όσκαρ), Λάμπαρντ (57’ Σαλάχ), Τόρες, Σίρλε (70’ Μπα), Αζάρ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου