Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ακόμα πιο κοντά η Μπάγερν, 2-1 τη Λεβερκούζεν

Στους 23 βαθμούς αύξησε την απόστασή της από τους διώκτες της η Μπάγερν Μονάχου μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Λεβερκούζεν.

Μόνο η μαθηματική επιβεβαίωσε απομένει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί συνεχίζουν να παραμένουν αήττητοι στο γερμανικό πρωτάθλημα για 25η συνεχόμενη αγωνιστική, επικρατώντας 2-1 αυτή τη φορά της Λεβερκούζεν.

Έτσι, σε συνδυασμό με την ήττα της Ντόρτμουντ αποσπάστηκαν στους 23 βαθμούς και θέλουν στα επόμενα δέκα παιχνίδια, επτά πόντους για να κατακτήσουν και επίσημα το πρωτάθλημα της χώρας.

Ο Μάντζουκιτς στο 44’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα για να γίνει τι 2-0 από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σβαϊνστάιγκερ στο 52’. Οι «ασπιρίνες» το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με γκολ του Κίσλινγκ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Φαν Μπούιτεν, Μπόατενγκ, Κοντέντο, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος (85’ Αλκάνταρα), Ρόμπεν (66’ Ριμπερί), Μίλερ, Γκέτσε, Μάντζουκιτς (75’ Σατσίρι).
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Βόλσιντ, Σπάχιτς, Μπένις, Ρόλφες, Κάστρο, Μπέντερ, Καν (80’ Ντερντιγιόκ), Σον (66’ Σαμ), Κίσλινγκ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου