Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Κοιτάει Ευρώπη η Μάντσεστερ, 2-0 την Γουέστ Χαμ

Στους τρεις βαθμούς μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης πλησίασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη νίκη της με 2-0 στο Λονδίνο επί της Γουέστ Χαμ.

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-0 φαίνεται πως ήταν και το έναυσμα για την αντεπίθεση των «κόκκινων διαβόλων». Αυτό γιατί και στο πρώτο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα μετά την επιτυχία αυτή, έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο επικρατώντας 2-0 της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ που η παρουσία του αποδείχθηκε αρκετή για να της δώσει και το τρίποντο της νίκης. Μόλις στο 8’ σουτάροντας από το κέντρο του γηπέδου ξεγέλασε τον Αντριάν για να πετύχει ένα φανταστικό γκολ.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 33’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Γουέστ Χαμ και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 που έμεινε μέχρι το τέλος για να δώσει έτσι και το τρίποντο στη νίκη της ομάδας του.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Ντεμέλ, ΜακΚάρτνεϊ, Νομπλ, Κόλινς, Τόμκινς, Ντιαμέ (58’ Τζάρβις), Τέιλορ (82’ Νοτσερίνο), Κάρολ, Νόλαν (72’ Κόουλ), Ντάουνιγνκ.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Μπούτνερ, Φελαϊνί, Κάρικ, Τζόουνς, Γιανγκ, Φλέτσερ, Ρούνεϊ (77’ Ερνάντεζ), Μάτα (78’ Γουέλμπεκ), Καγκάβα.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου