Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Συντριβή για Κατάνια, ξανά γκολ ο Λέτο

Τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του ιταλικού κυπέλλου γνώρισε η Κατάνια που ηττήθηκε 4-1 από τη Σιένα στη Σικελία, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να σκοράρει ξανά.

Δεν είναι γούρικο φαίνεται για τον Σεμπάστιαν Λέτο να σκοράρει στα παιχνίδια της Κατάνια, καθώς όποτε πετυχαίνει γκολ, συνδυάζεται από ήττα. Πριν από λίγες ημέρες, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού σκόραρε στην ήττα της ομάδας του μ 2-1 από την Αταλάντα.

Για το θεσμό του Κυπέλλου, ο Αργεντινός πέτυχε ακόμα ένα γκολ, ανοίγοντας το σκορ για τους Σικελούς στο 4’ με εκπληκτικό σουτ. Η συνέχεια όμως, δεν ήταν ανάλογη καθώς οι «μπιανκονέρι» πέτυχαν τέσσερα τέρματα για να πάρουν μεγάλη πρόκριση.

Στο 24’ ο Παολούτσι έφερε το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους με τον Βαλιάνι στο 59’ να ανατρέπει την κατάσταση. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πουλτσέτι «καθάρισε»  κάνοντας το 3-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Ροσέτι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του για το τελικό 4-1.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Περούτσι, Λεγκροτάλιε, Γκιόμπερ, Ριναούντο (69’ Γκαρούφι), Λόντι, Γκουαρέντε (60’ Μπόατενγκ), Λέτο, Λόπεζ, Μονζόν (90’ Κέκο).
ΣΙΕΝΑ: Φαρέλι, Ματέου, Τζιακομάτσι, Ντελαφιόρε, Άντζελο, Πουλτζέτι, Βαλιάνι, Φεντάλ, Ροσίνα (77’ Βεργκάσολα), Παολούτσι (90’ Σκαπούζι), Τζιανέτι (55΄Ροσέτι).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου