Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ματσάρα και πρόκριση για Ναντ

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Μπεζουάρ» όπου η Ναντ επικράτησε της Νις 4-3 για να προκριθεί στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Ακόμα σκοράρουν Ναντ και Νις που συνέθεσαν ένα εξαιρετικό ζευγάρι για τα προημιτελικά του Κυπέλου Γαλλίας με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που έφτασαν στη νίκη με 4-3 και την πρόκριση.

Στο 17’ ο Ντιγκάρ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Τζόρτζεβιτς με δύο γρήγορα τέρματα (48’, 52’) γύρισε το παιχνίδι κάνοντας το 2-1.

Στο 72’ ο Κολοντζιέτζακ έκανε το 2-2, ωστόσο ο Βιζκαρόντο στο 77’ έβαλε ξανά τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 3-2. Η ομάδα της Νίκαιας, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, ισοφαρίζοντας εκ νέου στο 85΄ με γκολ του Τσβίτανιτς για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Γκακπέ στο 87’.

ΝΑΝΤ: Ριού, Σισοκό, Σίσερο, Αλαντούρ, Βιζκαρόντο, Ντο, Τρεμπέλ (79’ Μπανγκουρά), Μπεσάτ (46’ Οντέλ), Βερετούτ, Γκακπέ, Τζόρτζεβιτς.
ΝΙΣ: Βερονέσε, Παλέν, Ζενεβό, Αμαβί, Κολοντζιέτζακ, Μπρουίνς, Αμπριέλ (66’ Μπατόκ), Ντιγκάρ, Μεντί, Μπρελ (83’ Τσβίτανιτς), Μποσέτι (79’ Μοπάι).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου