Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Νίκη με Βύντρα και Σιμάο για Λεβάντε!

Ο Λουκάς Βύντρα σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα οδηγώντας τη Λεβάντε στη νίκη με 3-2 επί της Σεβίλλης.

Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Λεβάντε συνέχισε ο Λουκάς Βύντρα ο οποίος σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 3-2 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» επί της Σεβίλλης.

Ο Κόκε στο 26’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Μπαράλ στο μισάωρο να ισοφαρίζει σε 1-1. Από εκεί και πέρα η Σεβίλλη έχασε πέναλτι με τον Ράκιτιτς, ωστόσο ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 68’ έκανε το 2-1. Από εκεί και πέρα, ήρθε η ανατροπή! Ο Βύντρα στο 71’ με τρομερή κεφαλιά ύστερα από ασίστ του Ίβανσιτς έκανε το 2-2 με τον Σιμάο στο 75’ να κάνει το τελικό 3-2.

Το παιχνίδι, έγινε επεισοδιακό στις καθυστερήσεις καθώς ο Νίκος Καράμπελας στο πρώτο λεπτό αυτής αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και ένα λεπτό αργότερα, την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Καρίκο που χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλό του.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Φάτσιο, Παρέχα, Ναβάρο (64’ Φιγκέιρας), Ρέγιες (72’ Μαρίν), Ράκιτιτς, Καρίκο, Βιτόλο (80’ Χάιρο), Γκαμέιρο, Μπακά.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Πέδρο Λόπεζ (61’ Καμαράσα), Καράμπελας, Βύντρα, Ναβάρο, Χουανφράν, Ίβανσιτς (82’ Ελ Αντουά), Ντιόπ, Σιμάο, Γκαρσία (46’ Ελ Ζαρ), Μπαράλ.

Πηγή:http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου