Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Δεν... μάσησε η Κέρκυρα, 4-3 τον Βατανιακό

Πολύ σκληρή για να πέσει θύμα έκπληξης αποδείχθηκε η Κέρκυρα. Αν και στο 36' οι Φαίακες επικρατούσαν με 3-0, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 66' μέχρι ο Βενέτης να λυτρώσει τους πρωτοπόρους του Βορείου ομίλου στο 79'.

Η Κέρκυρα είχε επιβάλλει τον ρυθμό της από την αρχή και πήρε σημαντικό προβάδισμα στο 36΄ με 3-0 χάρη στα γκολ των Καραδέμητρου, Γκόμες, Παρασκευαΐδη. Οι φιλοξενούμενοι όμως απάντησαν με τον Χαρίση (3-1 στο 39') ενώ στο 66' έφτασαν το ματς εκεί που ήθελαν (3-3) με τους Κυπαρίσση και Χαρίση (δεύτερο γκολ).

Η Κέρκυρα όμως δεν το έβαλε κάτω και απέδειξε γιατί είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο με τον Βενέτη να γράφει στο 79' το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Βρονταράς, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Καραδέμητρος (46' Ναγιάρ), Γκόμες, Αρμένης, Κουλούρης (46' Σίκιμιτς), Μπαλντοβαλίεφ, Γυφτοκώστας (74' Γεωργακόπουλος).

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Κουδουνάς, Νταντάμης, Κωτσιόπουλος, Γιαπιτζής, Κολαξίδης, Στούμπος (87' Καρατάσιος), Κουλίδης, Γιαξής, Κυπαρίσσης, Χαρίσης (85' Γκανάβας), Ζαγοριανός.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου