Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Βήμα παραμονής για Θέλτα, 4-2 την Μπέτις

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας κατάφερε να ξεφύγει η Θέλτα που επικράτησε 4-2 της Μπέτις και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής.

Πολύ σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Θέλτα στο άνοιγμα της 21ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, επικρατώντας 4-2 της Μπέτις για να πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Ρούμπεν Κάστρο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο μέχρι το πρώτο μέρος η ομάδας της Γαλικίας είχε πετύχει τρία τέρματα. Ο Ορεγιάνα στο 22’ έφερε το ματς στα ίσια με τον Τσαρλς στο 31’ να κάνει το 2-1. Στο 39’ ο Ορεγιάνα έκανε το 3-1 καθαρίζοντας για την ομάδα του.

Στο 73’ ο Νολίτο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Θέλτα, για να γίνει το τελικό 4-2 από το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κάστρο.

ΘΕΛΤΑ: Γιόελ, Μάγιο, Κόστας, Φοντάς, Τζόνι Κάστρο, Άλεξ Λόπεζ (68’ Νολίτο), Ουμπίνα, Ραφίνια, Κρον – Ντέλι (76’ Μαντιντά), Τσαρλς (91’ Μπερμέγιο), Ορεγιάνα.
ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα, Χουανφράν, Παουλάο (46’ Φιγκέιρας), Αμάγια, Ρέγιες, Νάτσο, Νόνο (69’ Σεντρίκ), Μπαπτιστάο (63’ Μολίνα), Βερντού, Σεβίγια, Κάστρο.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου