Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη πρόκριση για Εσπανιόλ, 4-2 την Αλκορκόν

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις η Εσπανιόλ επικράτησε 4-2 της Αλκορκόν για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι.

Καρδιές έσπασαν στο «Κορνέγια Ελ Πρατ» εκεί όπου η Εσπανιόλ επιβλήθηκε 4-2 της Αλκορκόν για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, μετά την ήττα της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Μόλις στο 4’ ο Πλάνο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Σιμάο να απαντάει άμεσα ισοφαρίζοντας στο 9’. Ο Σέρχιο Γκαρσία από το σημείο του πέναλτι στο 23’ έκανε το 2-1.

Στο 80’ ο Χαβίτο ισοφάρισε σε 2-2 για τους φιλοξενούμενους και όλα έδειχναν πως τελείωσαν για τους Καταλανούς, καθώς ήθελαν δύο τέρματα για την πρόκριση.

Παρόλα αυτά, η Εσπανιόλ κατάφερε το… απίστευτο και με τα γκολ των Άλβαρεζ (83’) και Πίτσι (86’) πήρε την επική πρόκριση.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Λόπεζ, Σίντνεϊ, Καπντεβίλα, Αλβάρεζ (87’ Μορένο), Άλεξ (83΄Λανζαρότε), Άμπραχαμ, Στουάνι, Σιμάο (63’ Πίτσι), Κόρντομπα, Γκαρσία.
ΑΛΚΟΡΚΟΝ: Χιμένεθ, Ιρίμπας, Βερδές, Μπαμπίν, Σάντσες, Ζόνι, Σανθ, Σέρχιο, Σαλές (66΄ Χαβίτο), Ζεσούς (18’ Πασέκο), Πλάνο (61΄ Χούλι).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου