Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Μείωσε η Ρόμα, 3-1 τη Βερόνα

Την καλή της παράδοση διατήρησε η Ρόμα στο «Μπεντεγκόντι» επικρατώντας 3-1 της Βερόνα για να μειώσει την απόστασή της από την πρώτη θέση στους έξι βαθμούς.

Την ισοπαλία της Γιουβέντους με τη Λάτσιο εκμεταλλεύτηκε η Ρόμα η οποία έκανε το καθήκον της επικρατώντας 3-1 της Βερόνα εκτός έδρας για να μειώσει την απόστασή της από την πρώτη θέση στους έξι βαθμούς.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Λιάιτς άνοιξε το σκορ για τους «τζιαλορόσι», ωστόσο με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49’ ο Χάλφρεντσον έφερε το ματς στα ίσια για τους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι και έφτασαν σε ακόμα δύο τέρματα για να «καθαρίσουν» τη νίκη. Ο Ζερβίνιο με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού έκανε το 2-1 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Τότι στο 82’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Γκονζάλεζ, Μάρκες, Μαϊέτα (39’ Ντοναντέλ), Κατσιατόρε, Ρομούλο, Ντονάτι (83’ Λονγκό), Χάλφρεντσον, Ιτούρμπε, Τόνι, Γκόμεζ.
ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπενάτια, Καστάν, Τοροσίδης, Ναϊνγκολάν (59’ Πιάνιτς), Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Ζερβίνιο, Ντέστρο (76’ Τότι), Λιάιτς (64’ Φλορέντσι).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου