Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Στα προημιτελικά ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναιτωλικό

Τις νίκες του διπλασίασε ο Ατρόμητος που και στο Περιστέρι επικράτησε με το ίδιο σκορ (2-0) του Παναιτωλικού για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μικρά ήταν τα περιθώρια για τον Παναιτωλικό για τη ρεβάνς του Περιστερίου απέναντι στον Ατρόμητο. Με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να έχει επικρατήσει 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο, η ρεβάνς ήταν τυπική διαδικασία για τις δύο ομάδες.

Έτσι, ο Ατρόμητος, διπλασίασε τις νίκες του επικρατώντας ξανά 2-0 της ομάδας του Μάκη Χάβου για να πάρει χωρίς άγχος την πρόκρισή του στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό για να βρεθεί στα ημιτελικά.

Στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και είχαν σημαντική ευκαιρία για να προηγηθούν, όταν το σουτ του Μπακάκη σταμάτησε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς του Ατρόμητου.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, έφτασαν στο γκολ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φυτανίδη. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Μπρίτο στο 80’ για να διώξει οριστικά το άγχος από την ομάδα του.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου