Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Έδειξε χαρακτήρα η Γιουβέντους, 1-1 με Λάτσιο

Μπορεί να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και να παίζει με παίκτη λιγότερο, ωστόσο η Γιουβέντους έκανε την αντεπίθεσή της στο δεύτερο μέρος παίρνοντας την ισοπαλία με 1-1 από τη Λάτσιο.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Λάτσιο με τη Γιουβέντους, η «γηραιά κυρία» ήταν το απόλυτο φαβορί για να φτάσει στη νίκη. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού όμως, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και έτοιμη να ηττηθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο «Ολίμπικο».

Παρόλα αυτά, αυτό που έχει δημιουργεί στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια, είναι η νοοτροπία νικητή και έτσι η Γιουβέντους απέσπασε σημαντικό βαθμό παίρνοντας την ισοπαλία με 1-1 που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως νίκη.

Αυτό γιατί στο 27’ ο Μπουφόν ανέτρεψε τον Κλόσε για να αποβληθεί. Ο Καντρέβα ανέλαβε την εκτέλεση και ευστοχώντας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του που έδειχνε ικανή για το τρίποντο.

Παρόλα αυτά, η Γιουβέντους κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και έτσι έφτασε στην ισοφάριση με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού με εξαιρετική κεφαλιά του Γιορέντε.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Μπιάβα, Τσάβα, Αντρέ Ντιάς, Καβάντα (65’ Γκονζάλεζ), Λεντέσμα, Μπίλια, Κονκό, Καντρέβα (85’ Κεϊτά), Ερνάνες, Κλόσε.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Λιστάινερ, Βιντάλ, Μαρκίσιο, Πογκμπά, Ασαμόα (26’ Στοράρι), Τέβεζ, Γιορέντε.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου