Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Πλησίασε η Ρεάλ, 1-0 την Εσπανιόλ

Στους τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση της βαθμολογίας μείωσε η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία επικράτησε 1-0 της Εσπανιόλ στο «Κορνέγια Ελ Πρατ».

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φιλοξενήθηκε από την Εσπανιόλ για να πάρει τη νίκη με 1-0 και έτσι να μειώσει την απόστασή της από την πρώτη θέση στους τρεις βαθμούς.

Οι «μερένχες» μπορεί να είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο στο πρώτο μέρος δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ιδιαίτερες ευκαιρίες για να φτάσουν στο γκολ.

Αυτό, ήρθε στο 55’ όταν μετά από στημένη φάση ο Πέπε πήδηξε ψηλότερα από όλους για να πετύχει το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού και να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασιγια, Χάβι Λόπεζ, Κολότο, Μορένο, Φουέντες, Ραούλ Ροντρίγκεζ, Βίκτορ Σάντσεθ, Στουάνι (84’ Πίτσι), Άλεξ (64’ Λανζαρότε), Τόργε (65’ Σιμάο), Κόρντομπα.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ντιέγκο Λόπεζ, Καρβαλιάλ (90’ Αρμπελόα), Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Μπέιλ (76’ Γιεσέ), Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (90’ Ιγιαραμέντι).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου