Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Εθνικός Φιλιππιάδας - ΑΕΛ 1-0

Σ΄ένα παιχνίδι με αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου, η ομάδα του Γιώργου ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 17΄ με τον Αραμπατζή να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Αυτό που δεν κατάφερε σε εκείνο το σημείο η ομάδα της Φιλιππιάδας,το πέτυχε στο 28΄ για λογαριασμό των γηπεδούχων ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος το λάθος του Σικαλιά.

Στην επανάληψη οι παίκτες της «Βασίλισσας του κάμπου», μπήκαν καλύτερα και στο 69΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Κυριακίδη η προσπάθεια του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων. Από την πλευρά τους οι Ηπειρώτες στο 77΄ έχασαν σημαντική ευκαιρία  να ζυεγαρώσουν τα τερματά τους, η κεφαλιά όμως του Παναγιωτόπουλου να πέρασε λίγο άου με το υπάρχον σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Μπαντής, Μούτας, Γατσέλος, Σιαπέρας(79΄Τσιφλίδης), Παπαβασιλείου, Δάρδας, Σαπανίδης(70΄Γιαννούλης), Τσακανίκας, Κολιάτης, Παναγιωτόπουλος, Γεωργίου(90΄+5΄Μούτος).

ΑΕΛ(Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Αραμπατζής, Μήτσης (87΄Τζουμάκης), Ρούσσης, Σαββίδης(82΄Γαρυφαλλόπουλος), Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (60΄Πατινιώτης), Μπλέντι, Στεφανίδης, Γκούρτσας


Πηγή:http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου