Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Σάλκε: Νίκη στην επιστροφή του Παπαδόπουλου!

Έπειτα από ένα μήνα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σάλκε και οι «μπλε» νίκησαν εύκολα 2-0 τη Φράιμπουργκ

Ο Έλληνας αμυντικός/ χαφ επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αντικαθιστώντας τον Τζέφερσον Φαρφάν στο 88ο λεπτό του αγώνα της Σάλκε με τη Φράιμπουργκ. Η επιστροφή του Κυριάκου έπειτα από ένα μήνα συνδυάστηκε με άνετη νίκη των «μπλε», που πανηγύρισαν ένα ακόμη «τρίποντο» στο Γκελζενκίρχεν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Χέφλερ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το εύστοχο πέναλτι του Φαρφάν στο 67’ «σφράγισε» τη νίκη της Σάλκε, η οποία ανέβηκε στην 6η θέση και συνεχίζει την πορεία της για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χόγκλαντ, Μάτιπ, Σαντάνα, Κολάσινατς, Μπόατενγκ, Νόιστεντερ, Φαρφάν (88’ Παπαδόπουλος), Μέγερ (82’ Γκόρετσκα), Φουκς (58’ Τζόουνς), Σαλάι

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Κρμας, Χέν, Γκούντερ, Γκίντερ, Χέφλερ (62’ Αλμπουτάτ), Ντάριντα, Φερνάντες (62’ Κλάους), Γκουεντέ, Μεχμεντί (73’ Χάνκε).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου