Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Καθάρισε στο δεύτερο η Στουτγκάρδη

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Στουτγκάρδη μετά από δύο συνεχόμενες ήττες επικρατώντας 4-2 του Αννόβερου στο «Μερσέντες Μπενζ Αρένα».

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αποσπάστηκε η Στουτγκάρδη η οποία πήρε τη μεγάλη νίκη επικρατώντας 4-2 του Αννόβερου για να ανασάνει βαθμολογικά, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στη μέση της βαθμολογίας.

Ο Χάρνικ στο 13’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τα γκολ των Σόμπιχ (28’) και Σανέ (31’) να ανατρέπουν. Στο 32’ όμως, ο Ιμπίσεβιτς ισοφάρισε για το 2-2 του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Στουτγκάρδη έδειξε την ανωτερότητά της και με τα τέρματα των Τραορέ (52’) και το αυτογκόλ του Ράους (84’) έκανε το τελικό 4-2 παίρνοντας ταυτόχρονα και το τρίποντο.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ούλριχ, Σακάι, Σβάαμπ, Ρέντιγκερ, Ράους, Κεντίρα (79’ Κβιστ), Λάιτνερ, Χάρνικ, Τραορέ (88’ Σαραρέρ), Ιμπίσεβιτς (90’ Αμπντελάουε), Βερνέρ.
ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Σακάι, Μαρσέλο, Σανέ, Ποκονιόλι (61’ Πάντερ), Αντρεάνσεν, Χόφμαν (68’ Σλάουντραφ), Σμίντεμπαχ (72’ Μπίτενκουρτ), Χούστι, Σόμπιχ, Ντιούφ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου