Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Σουάρες καλός την οδηγεί

Με δύο γκολ και μία ασίστ, ο Λουίς Σουάρες οδήγησε τη Λίβερπουλ στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και τη νίκη με 3-1 επί της Κάρντιφ.

Στον απόηχο της ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Λουίς Σουάρες αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα δώρο στους φίλους της ομάδας του καθώς οδήγησε τη Λίβερπουλ στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ (έστω και προσωρινά) πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ στη νίκη με 3-1 επί της Κάρντιφ στο «Άνφιλντ».

Ο Σουάρες έφτασε τα 10 γκολ μέσα στον Δεκέμβριο. Ο πρώτος στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που σε έναν μήνα έχει διψήφιο νούμερο! Επίσης, ο Σουάρες έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, που σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ σε 4 σερί παιχνίδια!

Στο 25’ με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους» για να ακολουθήσει η ασίστ του στον Στέρλινγκ στο 42’ για το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα, με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έριξε ρυθμούς και έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Ουαλίας να μειώσει με κεφαλιά του Μουτς στο 58’ για το τελικό 3-1.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Φλάναγκαν (55’ Κέλι), Λούκας, Σκρτελ, Σακό, Άλεν, Χέντερσον, Σουάρεζ, Στέρλινγκ, Κουτίνιο (83’ Άγκερ).
ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Κάθεριν, Τέιλορ, Μεντέλ (55’ Κάμπελ), Κάουλκερ, Τέρνερ, Νόουαν, Μουτς, Οντεμβιγκί (55’ Κιμ), Γκούναρσον (80’ Κορνέλιους), Γουίτινγκχαμ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου