Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Στους δυο από την κορυφή η Τσέλσι!

Με τον Πετρ Τσεχ να κάνει το παιχνίδι της ζωής του η Τσέλσι νίκησε 2-1 την Κρίσταλ Πάλας και πλησίασε στους δυο βαθμούς την πρώτη Άρσεναλ

Νερό στο όνομα του Πετρ Τσεχ θα πίνει για αρκετό καιρό ο Ζοζέ Μουρίνιο, αφού χάρη στις τρομερές επεμβάσεις του Τσέχου πορτιέρο η Τσέλσι απέφυγε το… κάζο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Κρίσταλ Πάλας.

Πραγματοποιώντας το παιχνίδι της ζωής του στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσεχ απέτρεψε τους φιλοξενούμενους από το να σκοράρουν δεύτερη φορά. Στο 16ο λεπτό ο Φερνάντο Τόρες ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στους Λονδρέζους, όμως ο Μαρουάν Σαμάκ απάντησε στο 29’ ισοφαρίζοντας στο 1-1.

Το γκολ της νίκης για τους «μπλε» του Μουρίνιο πέτυχε ο… «Κύριος 3 βαθμοί» Ραμίρες στο 35ο λεπτό, με τον Βραζιλιάνο μέσο να χαρίζει για όγδοη (!) φορά στην καριέρα του τη νίκη στην Τσέλσι.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα, Εσιέν, Νταβίντ Λουίς, Τέρι, Βίλιαν (82’ Σίρλε), Ραμίρες, Τόρες (84’ Μπα), Μάτα (62’ Όσκαρ), Αζάρ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Μαριάπα, Γουόρντ, Γέντινακ, Γκαμπιντόν, Ντελέινι, Μπάναν (51’ Μπολασιέ), Ντικγκατσόι (26’ Ο’ Κίφε), Ζερόμ, Σαμάκ (88’ Γκέιλ), Πάντσεον.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου