Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Μίλησε στο τέλος η Σίτι, 4-2 τη Φούλαμ

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Κρέιβεν Κότατζ» όπου η Μάντσεστερ Σίτι πήρε με δύσκολο τρόπο τη νίκη με 4-2 απέναντι στη Φούλαμ.

Την πέμπτη της νίκη στα τελευταία της έξι παιχνίδια πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι που πέρασε νικηφόρα 4-2 από το Λονδίνο και το «Κρέιβεν Κότατζ» επικρατώντας της Φούλαμ με δύσκολο τρόπο.

Το ξεκίνημα, ήταν ονειρικό για τους «πολίτες» καθώς προηγήθηκαν 2-0 με τέρμα των Τουρέ (23’) και Κομπανί (43’). Στο ξεκίνημα της επανάληψης όμως, οι Λονδρέζοι έφτασαν στην ισοφάριση.

Ο Ρίτσαρντσον στο 50’ μείωσε σε 2-1 για να γίνει το 2-2 στο 69’ από το αυτογκόλ του Κομπανί. Από εκεί και πέρα όμως, οι «πολίτες» έφτασαν σε δύο γκολ με τους Χέσους Νάβας (78’) και Μίλνερ (82’) για το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΟΥΛΑΜ: Στεκέλενμπουργκ, Ρίτερ, Σεντέρος (38' Αμορεμπιέτα), Χιούζ, Ρίισε, Ντεγιάγκα (69' Κασάμι), Καραγκούνης, Πάρκερ, Σίντγουελ, Ρίτσαρντσον, Τααράμπτ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κλισί, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κολάροφ, Νασρί (75' Μίλνερ), Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Σίλβα (84' Γκαρθία), Ντζέκο (58' Νάβας), Νεγρέδο.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου