Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός Βόλου, 2-0 την Επισκοπή

Στη κορυφή του Νοτίου ομίλου της Football League εξακολουθεί να φιγουράρει ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά την άνετη επικράτηση 2-0 επί της Επισκοπής στο Ρέθυμνο.


Οι "ερυθρόλευκοι" της Μαγνησίας ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες του Ολυμπιακού Βόλου ήταν στο 22' με το σουτ του Μπρέσκα που πέρασε άουτ και στο 33΄ με το σουτ του Καπετάνου που είχε την ίδια κατάληξη.

Ότι δεν κατάφερε όμως με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, το πέτυχε στο 70'. Ο Καπετάνος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με δυνατό σουτ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89' όταν ο Μπρέσκα έκανε ωραία ατομική ενέργεια, πάσαρε στον Ακόστα και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Δελήμπασης, Γκονζάλες, Σεληνιωτάκης, Σουμπασάκης, Μαρτσάκης (65' Ανωγειανάκης), Τάντιτς (50' Βελονάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Αρβανίτης, Μελίσσης, Γιαλούσης, Καρράς, Ρόκας, Καπετάνος (73' Ακόστα), Μπρέσκα, Κατσίκης (83' Κωστούλας), Δεινόπαπας (55' Πινδώνης), Γκούρμα.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου