Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Άπιαστη η Κέρκυρα, 1-0 την Καβάλα

Την ξέφρενη πορεία της για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια συνέχισε η Κέρκυρα η οποία επιβλήθηκε στη Καβάλα της ομώνυμης ομάδας με 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά αν και εμφανίστηκε καλύτερη στο ματς της Κυριακής δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Φαίακες που ξεκίνησαν όνειρα για τη Super League.

Οι «Αργοναύτες» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο ξεκινώντας με το δοκάρι του Πάλλα στο 17΄. Στο 25' ο Χόρτσας έκανε την κεφαλιά αλλά ο Ραπτάκης έσωσε την Κέρκυρα, απομακρύνοντας την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.

Ακολούθησαν κι άλλες προσπάθειες της Καβάλας, οι οποίες όμως δεν βρήκαν στόχο. Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για την Κέρκυρα ήρθε στο 63', όταν το σουτ του Καραδέμητρου πέρασε άουτ. Στο 71' όμως ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα. Με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Κέρκυρα αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τέλους, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου, Πόπτσης (77' Πρίττας), Ντουτσαρίδης, Άρτσε (62' Καζαντζίδης), Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Χόρτσας, Κουρέλλας, Πάλλας (77' Αλεξίου), Βαλεριάνος, Καπνίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Βρονταράς, Βλάχος, Ζορμπάς, Σουάνης, Καραδέμητρος, Παρασκευαΐδης, Ραπτάκης (46' Βενέτης), Μπαλντοβαλίεφ (88' Καραγιαννίδης), Ανδρεόπουλος, Γυφτοκώστας (46' Σίμιτς), Κουτσόπουλος.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου