Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«Χ»αμένη ευκαιρία για Ζενίτ

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η Ζενίτ με τα… δεύτερα της Ατλέτικο Μαδρίτης για να χάσει την ευκαιρία να γίνει το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Νίκη δική της απέναντι στην Αούστρια Βιέννης και ήττα της Πόρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει η Ζενίτ πλέον για την τελευταία αγωνιστική του Champions League μετά το ισόπαλο 1-1 στο «Πετρόφσκι» απέναντι στους «ροχιμπλάνκος».

Αν είχε επικρατήσει των Μαδριλένων, θα της αρκούσε απλά το τρίποντο απέναντι στην Αούστρια Βιέννης για να φτάσει στους «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι για ακόμα μία φορά απογοήτευσε στα… αστέρια καθώς θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή για την ισοπαλία.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, μπορεί να παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές ωστόσο πήρε με άνεση το ισόπαλο 1-1. Ο Αντριάν Λόπεζ στο 53’ σε αντεπίθεση βρέθηκε απέναντι στον Λοντίγκιν και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 74’ από απίστευτο αυτογκόλ του Αλντερβέιρελντ καθώς έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να παίρνει ύψος και να μπερδεύει τον Κουρτουά για να καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε καμία σοβαρή φάση για τους γηπεδούχους που δεν έδειξαν πως άξιζαν το τρίποντο.

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Κρισίτο, Λόμπαερτς, Χουμπόσαν, Σιρόκοφ (64’ Αρσάβιν), Σατόφ, Φεϊζουλίν (64’ Μπιστρόφ), Βίτσελ,Χουλκ, Κερζάκοφ.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Αλντερβέιρελντ, Χουανφράν, Ινσούα, Μιράντα, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Ροντρίγκεζ (80’ Όλιβερ Τόρες), Γκάμπι, Γκιλαβογκί, Αντριάν Λόπεζ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου