Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Δέκα στα δέκα για Ρόμα!

Μπορεί να έκανε απογοητευτική εμφάνιση ωστόσο η Ρόμα επικράτησε ξανά, αυτή τη φορά με 1-0 της Κιέβο για να διατηρήσει το απόλυτο στο Καμπιονάτο.

Από τα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Ρόμα για το ιταλικό πρωτάθλημα, αυτό με την Κιέβο έμοιαζε το πιο εύκολο. Παρόλα αυτά, στον αγωνιστικό χώρο, αποδείχθηκε το ακριβώς αντίθετο, καθώς οι «τζιαλορόσι» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση και να πάρει μία δύσκολη νίκη με 1-0 για να διατηρήσει το απόλυτο στα δέκα πρώτα της παιχνίδια και να συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης του «Ολίμικο» σημειώθηκε με καρφωτή κεφαλιά του Μποριέλο στο 66’ για να στείλει στα ουράνια τους «τιφόζι» της ομάδας της ΕΡώμης και να δώσει ακόμα μία σπουδαίας σημασίας νίκη στη Ρόμα.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Μπενάτια, Λεάντρο Καστάν, Ντόντο (65’ Μπαλτσαρέτι), Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (81’ Μπράντλεϊ), Στρούτμαν, Λιάιτς, Μποριέλο, Μαρκίνιο (59’ Φλορέντσι).
ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Φρέι, Νταϊνέλι, Κλέιτον (62’ Παπ), Σάρντο, Μπεντιβόλιο (77’ Ακόστι), Ριγκόνι, Χετεμάι, Ντραμέ (66’ Εστιγκαρίμπια), Παλόσκι, Πελισιέ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου