Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Δύσκολα η Ντόρτμουντ, 3-1 τη Μάιντζ

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Ντόρτμουντ μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες στο γερμανικό πρωτάθλημα επικρατώντας 3-1 της Μάιντζ εκτός έδρας.

Σε κακή κατάσταση βρισκόταν η Ντόρτμουντ στο γερμανικό πρωτάθλημα καθώς απομακρύνθηκε στους επτά βαθμούς από την κορυφή και την Μπάγερν Μονάχου μετά τις τελευταίες της δύο ήττες.

Απέναντι στη Μάιντζ, κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες, επικρατώντας 3-1 εκτός έδρας. Ο Αουμπαμεγιάνγκ στο 70’ άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσούπο – Μοτίνγκ από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισε.

Στο 77’ ο Σότο αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους παραχωρώντας πέναλτι για να ευστοχήσει ο Λεβαντόφσκι και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο Πολωνός διεθνής στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΪΝΤΖ: Καριούς, Πόσπεχ, Μπελ, Νοβέσκι, Παρκ, Γκάις, Σότο, Πόλτερ, Ζίμλινγκ (63’ Μάλι), Μίλερ (46’ Τσούπο – Μοτίνγκλ), Οκαζάκι.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Φρίντριχ, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ, Μπέντερ (33’ Σαχίν), Μπλατζικόφσκι (46’ Κελ), Γκρόσγκροϊτς, Αουμπαμεγιάνγκ, Ρόις (46’ Μκιταριάν), Λεβαντόφσκι.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου