Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ξέφυγε… ο Ολυμπιακός Βόλου, 1-0 τον Παναιγιάλειο

Στην πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου παρέμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Παναιγιάλειου στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους… επίσκεψη στα καρέ του Ανδρούτσου. Στο 10’ ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου ανέτρεψε τον Δεινόπαπα εντός περιοχής, ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι. Την… εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Καπετάνος, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα, αλλά στην επαναφορά, ο Γκούρμα έκανε το 1-0.

Πάντως, οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα για τη συγκεκριμένη φάση, καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, όπως υποστηρίζουν χαρακτηριστικά.

Η συνέχεια ήταν επιθετικός… μονόλογος των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι θέλησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά στο 60’ η κεφαλιά του Ιωάννου πέρασε άουτ, στη μεγαλύτερη φάση του δεύτερου μέρους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σελίμος (Λακωνίας), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ανδρούτσο, Παπαχρήστου, Σκαρτσίλα, Ρεκλείτη, Καπετάνο, Πόνσε, Γκίτκο.

Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Αγουρίδης, Παπαχρήστος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος (57’ Ρεκλείτης), Γκοτσούλιας (82’ Αργυρόπουλος), Αλεξάντροβιτς (73’ Διαμαντόπουλος), Μπούνας, Φλίγκος, Σκαρτσίλας.

Ολυμπιακός Βόλου (Μανουέλ Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Καπετάνος (65’ Κωστούλας), Πινδώνης, Κατσίκης (75’ Γκέσιος), Δεινόπαπας (83’ Καρανικόλας), Πόνσε, Γκούρμα.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου