Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τριγλία Ραφήνας-Θύελλα Ραφήνας 0-3

Σε ομάδα Κυπέλλου αποδεικνύεται η Θύελλα Ραφήνας, καθώς επικράτησε 3-0 της Τριγλίας στο τοπικό ντέρμπι, αν και το πρωτάθλημα δεν έχουν πάρει νίκη ακόμη.

Οι «λιγνιτωρύχοι» μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και στο πρώτο τέταρτο είχαν τέσσερις καλές ευκαιρίες να προηγηθούν, με αποκορύφωμα το σουτ του Χαρακτίδη στο 12’ που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κύρκου. Στη συνέχεια η Τριγλία ισορρόπησε και είχε κι αυτή κάποιες καλές στιγμές, με το ημίχρονο όμως να λήγει 0-0.

Η Θύελλα ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο μέρος, καθώς στο 48’ ο Κατσούγκρης με σουτ έκανε το 0-1. Στο 63’ οι «λιγνιτωρύχοι» κέρδισαν πέναλτι, με τον Κύρκο να αποκρούει την εκτέλεση του Χαρακτίδη, αλλά στην επαναφορά ο παίκτης της Θύελλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Ντούνης στο 78’, δίνοντας στην ομάδα του μια σπουδαία πρόκριση.

Στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου η Θύελλα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μανδραϊκός-Αστέρας Βάρης, με το παιχνίδι να διεξάγεται στις 6/11.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Κύρκος, Στρόμπουλος (49’ Τσέπας), Σβάρνας, Κόρακας, Αλεβίζος, Τσιτοφώτος, Ράμο (80’ Βουλωμένος), Πελέκης, Σταμπέλος, Μουλάκης (49’ Μάντης), Ζέκιο

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσούλης, Οικονόμου, Ντούνης (74’ Γκούμας), Μαντζώρος, Τισσόπουλος, Τόσκας, Χαρακτίδης (80’ Λαγός), Πασσάς, Κατσούγρης (85’ Σταυρόπουλος), Γεραγωτέλης, Ραμπαβήλας

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου