Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Επιβλητικό διπλό στη Δράμα για Νίκη Βόλου

Ανώτερη ήταν η Νίκη Βόλου σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησής της με τη Δόξα Δράμας επί της οποίας επικράτησε δίκαια 2-0.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για τη Football League η Νίκη Βόλου η οποία πέρασε νικηφόρα 2-0 από τη Δράμα και την τοπική Δόξα.

Το ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους ήταν εξαιρετικό και με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα προηγήθηκαν με τέρμα του Τζιώρα. Η απάντηση ήταν άμεση από τους γηπεδούχους που είχαν δοκάρι με τον Διαμαντόπουλο δύο λεπτά αργότερα.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ανιέτε στο 53’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τη νίκη τους, αλλά ο Μπιτσάκος είχε δοκάρι στο 90’.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Στεργιανός, Θεοδωρέλης (64' Μουδούρογλου), Μιλένκοβιτς, Μπουτζίκος, Ρούτσης (46' Αμανατίδης), Λιαπάκης (76' Μπέκα), Βλασόπουλος, Κάσσος, Περπερίδης, Διαμαντόπουλος.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μπακάλης, Ρεπετσάς, Σοϊλέδης, Τζιώρας, Ζουλιώτης, Γέσιτς, Ακασού (46' Σεϊμάντ), Γιώτας, Ισαάκ (84’ Μανουσάκης), Ανιέτε (81' Γκότοβος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου