Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ζευγάρωσε τις νίκες της η ΑΕΛ

Οι δύο τους ήταν πρωταγωνιστές και στη φάση του 6΄ όταν σε σουτ του αρχηγού των «βυσσινί» ο τελευταίος απέκρουσε εκ νέου. Στο 26΄ οι Θεσσαλοί  άγγιξαν το γκολ, ο Φαρμάκης όμως για λογαριασμό της ομάδας της Ηπείρου πρόλαβε να διώξει σε πλάγιο προτού ο Πλιάγκας προλάβει την μπάλα και γίνει απειλητικός.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό φαλτσαριστό σου του Πατινιώτη για λογαριασμό των φιλοξενούμενων πέρασε λίγο άουτ. Αυτό που δεν κατάφερε η «Βασίλισσα του κάμπου», το πέτυχε στο ίδιο ακριβώς λεπτό η ομάδα της Πρέβεζας με τον Φέκα έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση.Ένα λεπτό μετά η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να φέρει το ματς στα ίσα με κοντινή κεφαλιά του Πατινιώτη την οποία ο Ντούκα απέκρουσε σε κόρνερ.

Αυτό που τελικά δεν μπορούσαν να πετύχουν οι παίκτες της ομάδας της Λάρισας το πέτυχε ο ανεβασμένος Μπλέντι. Ο τελευταίος μετά από σουτ του Πατινιώτη νίκησε τον τερματοφύλακα της ομάδας της Ηπείρου έκανε το 1-1 και πέτυχε το τρίτο του γκολ σε δύο αγώνες.

Στην επανάληψη όπως και στο πρώτο μέρος οι «βυσσινί» μπήκαν δυνατά και στο 54΄ βρέθηκαν μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα και κεφαλιά του Στεφανίδη ο Φαρμάκης όμως απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Δύο λεπτά μετά οι Θεσσαλοί πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ του χάρη σε τέρμα που πέτυχε και πάλι ο Μπλέντι αυτή τη φορά με κεφαλιά κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-2.Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου πίεσε και για τρίτο γκολ το οποίο πέτυχε στο 80΄ο Γκούρτσας με γυριστό σουτ, που είχε περάσει αλλαγή στο 62΄ στη θέση του Πατινιώτη διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Κεραυνός Θεσπρωτικού( Βαγγέλης Φίτζος): Ντούκα, Ρακόπουλος, Φαρμάκης , Μπουρδούβαλης, Ντούσκας, Γατσέλος, Νικολάου, Κολιός Π., Σιδηρόπουλος, Φέκας, Λάππας.

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Καρανίκας, Αγτζίδης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Ρούσσης, Μπλέντι, Πατινιώτης, Στεφανίδης

Πηγή:http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου