Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Πήρε εκδίκηση για το Κύπελλο ο Πανσερραϊκός

Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδημε τη νίκη της αυτή απέναντι στην ομάδα του Κιλκίς πήρε εκδίκηση για τον αποκλεισμό της στα πέναλτι από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Στα του αγώνα οι Σερραίοι ήταν αυτοί που στο πρώτο μέρος ήταν κυριάρχοι του αγώνα κάτι το οποίο κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ στο 36΄ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μπονέρη ο Γκάγκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή.

Πριν από το γκολ τα «λιοντάρια» είχαν μια καλή ευκαιρία στο 10΄ με την κεφαλιά του Κωνσταντινίδη να καταλήγει άουτ. Στην επανάληψη οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη οπισθοχώρησαν προκειμένου να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, κάτι το οποίο κατάφεραν μέχρι το 67΄ όταν και ο Μαυροκεφαλίδης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχαν προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι έφερε το ματς στα ίσα.

 Η ομάδα του Κιλκίς πριν το τέρμα της ισοφάρισης είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπολόση, Μπελίτσα και Καρανδρέα, προκειμένου να σκοράρει.

Το τρίποντο στους «ερυθρόλευκους» έδωσε ένα λεπτό πριν από το τέλος ο Παναγιώτης Γιαννόπουλός με σουτ το οποίο κόντραρε παίρνοντας μ'αυτό τον τρόπο το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι.

ΚIΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Καρατζιάς, Σερταρίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Ματεντζίδης, Σαβελίδης(59΄ Ηλιόπουλος), Τζεβελέκης, Μπόλοσης, Λογγινίδης(46΄ Καρανδρέας), Μπελίτσας(77΄ Σαββίδης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κατσαβάκης, Γκάγκας, Ρούμπος, Μπονέρης(46΄ Δαγκούλης)(63΄ λ.τ Γιαννόπουλος), Τσιμίκας Στ, Κωνσταντινίδης, Κράββαρης, Ασλανίδης(71΄ Τσιμίκας Κ.

Πηγή:http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου