Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Πύρρειος νίκη για Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα διατήρησε το απόλυτο στα πρώτα επτά παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν κάνοντας νέο ρεκόρ στην ιστορία της με τον Μέσι να τραυματίζεται στο νικηφόρο 2-0 επί της Αλμερία.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε η Μπαρτσελόνα να κάνει το επτά στα επτά στα πρώτα της ισάριθμα παιχνίδια, μετά τη νίκη της με 2-0 απέναντι στην Αλμερία. Ωστόσο, όλα αυτά επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι που αποχώρησε στο πρώτο μέρος και αναμένεται να μείνει για δύο εβδομάδες εκτός δράσης καθώς οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν θλάση.

Πριν αποχωρήσει ο Αργεντινός αστέρας πρόλαβε να σκοράρει καθώς στο 21’ άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα». Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Αντριάνο στο 56’.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Νέλσον, Πεγιεράνο, Τρουγίλο, Κριστιάν Φερνάντεζ, Τεμπάρ, Βέρζα (80’ Μπαρμπόσα), Βιντάλ (65’ Ντουμπαμπιέρ), Σοριάνο (62’ Αζίζ), Σούσο, Ρόδρι.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντέζ, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Πικέ, Αντριάνο, Ινιέστα (90’ Ντος Σάντος), Μπουσκέτς, Φάμπρεγκας, Σάντσεθ (80’ Τέγιο), Μέσι (29’ Τσάβι), Πέδρο.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου