Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τότεναμ – Τσέλσι 1-1: Όλα στα… ίσια

Η Τότεναμ υποδέχτηκε την Τσέλσι με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 που κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα της αναμέτρησης.

Για πολλά χρόνια, ο Αντρέ Βίλας Μπόας βρισκόταν στο πλευρό του Ζοσέ Μουρίνιο ως βοηθός. Ο νεαρός τεχνικός, φαίνεται πως… ρουφούσε τις γνώσεις του Special One και για αυτό εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους τεχνικούς.

Στην πρώτη τους «μάχη» ο «καθηγητής» είδε τον μαθητή του να του βάζει δύσκολα και το τελικό 1-1 ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι κρίνεται δίκαιο, καθώς οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «πετεινοί» μπήκαν με ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 19’ με τέρμα του Σίγκουρντσον. Στην επανάληψη όμως, η είσοδος του Μάτα για τους «μπλε» άλλαξε όλη την εικόνα του αγώνα.

Ο Φερνάντο Τόρες κάνοντας ό,τι θέλει την αντίπαλη άμυνα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, ωστόσο αυτή ήρθε από μία στημένη φάση, όταν ο Μάτα εκτέλεσε το φάουλ με τον Τέρι στο 65’ να… καρφώνει τον Γιορίς διαμορφώνοντας το ισόπαλο 1-1.

Στο 81’ ο Τόρες, αποβλήθηκε άνευ λόγου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς σε μία εναέρια σύγκρουση με τον Βερτόνγκεν, ο διαιτητής του αγώνα έκρινε πως ο Ισπανός φορ χτύπησε τον αντίπαλό του με πρόθεση.

Η αποβολή του Ισπανού διεθνούς δεν στοίχισε στην ομάδα του και το 1-1, έμεινε σχετικά εύκολα, καθώς οι «πετεινοί» είχαν κάποιες μικροευκαιρίες προς το τέλος του παιχνιδιού.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόλκερ, Βερτόνγκεν, Νόουτον, Ντόουσον, Παουλίνιο, Τάουνσεβτ (62’ Τσαντλί), Ντεμπελέ, Σίγκουρντσον, Έρικσεν (70’ Χόλτμπι), Σολδάδο (77’ Ντεφό).
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Τέρι, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Όσκαρ (83’ Αθπιλικουέτα), Μίκελ (46’ Μάτα), Αζάρ (69’ Σούρλε), Τόρες.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου