Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Europa League: Αποκλεισμός – σοκ για Στουτγκάρδη

Εκτός ομίλων του Europa League έμεινε η Στουτγκάρδη καθώς η Ριέκα ισοφάρισε στο 90’ για το τελικό 2-2 παίρνοντας μεγάλη πρόκριση.

Ακόμα ένα μεγάλο όνομα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα μείνει εκτός ομίλων του Europa League. Ο λόγος για την Στουτγκάρδη η οποία δεν κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 2-1 απέναντι στη Ριέκα, καθώς μετά την ισοπαλία της με 2-2 έμεινε εκτός θεσμού. Ο Μπένκο στο μισάωρο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τους Γκέντνερ (35’) και Ιμπίσεβιτς (75’) να γυρίζουν το παιχνίδι. Παρόλα αυτά στο 94’ ο Μουγιάνοβιτς έκανε το τελικό 2-2 δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Σε άλλο παιχνίδι η Έλφσμποργκ προκρίθηκε επικρατώντας 1-0 της Νόρτζελαντ εκτός έδρας με το μοναδικό τέρμα να σημειώνεται από τον πρώην παίκτη των «τίγρεων», Μπέκμαν στο 71’. Η Ραπίντ Βιέννης είχε εύκολο έργο απέναντι στη Ντίλα Γκόρι επικρατώντας 3-0. Ο Σάουμπ στο 46’ άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσουν και τα τέρματα των Σάμπιτζερ (63’) και Μπέρεντ (90’).

Ακόμα ένα τέρμα σημείωσε ο Ρούμπεν Ράγιος ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με την Άστρα δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του για την επόμενη φάση. Τέλος, άνετο έργο είχε η Ντιναμό Κιέβου επί της Ακτόμπε επικρατώντας με το βαρύ 5-1.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου