Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Μπαλάρα και πεντάρα από Ατλέτικο

Εκπληκτικό είναι το ξεκίνημα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο φετινό πρωτάθλημα καθώς για τη δεύτερη αγωνιστική διέλυσε 5-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Καλύτερο δυνατό ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να είχε κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης στο φετινό πρωτάθλημα της Ισπανίας. Μετά την επικράτησή της με 3-1 επί της Σεβίλλης για την πρεμιέρα, επικράτησε με το βαρύ 5-0 της Ράγιο στο «Βιθέντε Καλντερόν» για να κάνει το απόλυτο στα δύο της παιχνίδια.

Ο Γκαρσία στο 17’ άνοιξε το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος» για να ακολουθήσουν τα γκολ των Ντιέγκο Κόστα (21’) και Αρντά Τουράν (35’) «καθαρίζοντας» για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη φυσικά ο ρυθμός έπεσε,  ωστόσο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, έφτασε σε ακόμα δύο τέρματα με γκολ των Τιάγκο (53’) και Ραούλ Γκαρσία (90’).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε, Ραούλ Γκαρσία, Γκάμπι (59’ Κόκε), Τιάγκο, Αρντά (69’ Μπαπτιστάο), Βίγια, Ντιέγκο Κόστα (66’ Αντριάν).
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Κομπένο, Τίτο, Γκαλβέζ (34’ Αρμπίγια), Γκαλεάνο, Νάτσο, Τρασόρας, Σαούλ, Περέα (62’ Κουέβα), Μπουένο (49’ Ραούλ Μπαένα), Μπανγκουρά, Λαριβέι.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου