Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Νέα γκέλα για Τσέλσι

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες έμεινε η Τσέλσι μετά το ισόπαλο 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ακόμα περισσότερο μακριά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ διατηρήθηκε η Τσέλσι, μετά τη νέα της γκέλα. Αυτή τη φορά έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ εντός έδρας αποτέλεσμα που κρίνεται θετικό με βάση του γεγονότος ότι ισοφάρισε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι «μπλε» άνοιξαν το  σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά στην επανάληψη οι «μπάγκις» μπήκαν δυνατά και αρχικά ισοφάρισαν στο 60’ με τέρμα του Λονγκ. Στο 68’ ο Σεσενιόν ανέτρεψε το σκορ για να έρθει η ισοφάριση από τον Αζάρ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα (73’ Μίκελ), Λάμπαρντ (64’ Μπα), Κέιχιλ, Τέρι, Βίλιαν, Ραμίρες, Ετό, Όσκαρ (73’ Μάτα), Αζάρ.
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μέιχιλ, Ριντ, Ρίτζγουελ, Γιάκομπ, ΜακΆλεϊ, Όλσον, Αμαλφιτανό (89’ Ποπόφ), Μουλουμπού, Λονγκ (79’ Ανιτσέμπε), Σεσενιόν (81’ Μόρισον), Μπρουντ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου