Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

«Γκέλα» μέσα στο Αίγιο, 1-1 με Φωκικό

ην ευκαιρία να παραμείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία για ακόμα μια αγωνιστική έχασε ο Παναιγιάλειος, αφού παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Φωκικό κι έτσι οι διώκτες του μπορούν να τον ξεπεράσουν

Μεγάλη ευκαιρία να παραμείνει δεδομένα μόνος πρώτος ακόμα και μετά το τέλος της αγωνιστικής έχασε ο Παναιγιάλειος το απόγευμα της Παρασκευής (08/11). Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά μπροστά σε 2000 οπαδούς της υποδέχθηκε τον Φωκικό, όμως, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα εξασφάλιζε για μια ακόμα αγωνιστική την παραμονή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς το ισόπαλο 1-1 έδωσε στους Αιγιώτες έναν βαθμό με τον οποίο έφτασαν στους 15.

Αυτό σημαίνει πως… Ολυμπιακός Βόλου και Επισκοπή μπορούν να χαμογελούν καθώς αν νικήσουν σε Ψαχνά και Καλλιθέα αντίστοιχα, θα καταφέρουν να προσπεράσουν τον Παναιγιάλειο και να τον αφήσουν δεύτερο, αφού έχουν 13 βαθμούς αμφότεροι. Τα… credits για τη συναρπαστική εξέλιξη στον Νότιο Όμιλο πάνε φυσικά στον Φωκικό ο οποίος μετά το «γκρέμισμα» του Πανηλειακού από την κορυφή έβαλαν… φρένο και στους ποδοσφαιριστές του Κουρμπανά, κάνοντας μια ψυχωμένη εμφάνιση που τους απέφερε έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό.

Η ομάδα της Άμφισσας μάλιστα ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 6’ με τον Φράγκο, ωστόσο ο Φλίγκος στο 13’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα κι έδωσε νέο ενδιαφέρον. Ο Φωκικός προσπάθησε να απειλήσει σποραδικά για ένα δεύτερο τέρμα, όμως, ο Παναιγιάλειος από ένα σημείο κι έπειτα πήρε αποκλειστικά τα ηνία της αναμέτρησης κι έχασε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη και… την πρωτιά. Αυτό ωστόσο δεν ήρθε, με αποτέλεσμα το 1-1 να σφραγίσει τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ανδρούτσος, Παπαχρήστος, Αγουρίδης (83' Διαμαντόπουλος), Ιωάννου Τ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Γκούμας, Σκαρτσίλας (90' Ρεκλείτης), Φλίγκος, Λαζανάς (57' λ.τ. Αλεξάντροβιτς)

ΦΩΚΙΚΟΣ: Λαντζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Σιμονιάν (77' Πολυχρονάκης), Άλα, Καλαγκάνης, Θέος (87' Ασίγκμπα), Σκαρίμπας, Αλβάρεζ, Ράντι (90' Κυριάκης), Φράγκος, Τζέκος

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου