Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Πανηλειακός: «Αφεντικό» στον Πύργο, 1-0 την Παναχαϊκή

Ο Πανηλειακός ήταν ο κερδισμένος του ντέρμπι της αγωνιστικής με την Παναχαϊκή, καθώς επικράτησε 1-0 χάρη στο γκολ του Χαλούλου από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Πύργου δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την απώλεια βαθμών μετά τη δικαίωση του Βύζαντα για τον αγώνα της πρεμιέρας, ούτε από την επεισοδιακή ήττα στην Άμφισσα από τον Φωκικό την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Πανηλειακός μπήκε αρκετά δυνατά κόντρα στην Παναχαϊκή και με τη βοήθεια περίπου 1200 φιλάθλων του στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου κατάφερε να επιβληθεί στο ματς και να πάρει προβάδισμα στο 22’ με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Χαλούλου, με το 1-0 να παραμένει ως το φινάλε.

Το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει ιδιαίτερο θέαμα, ωστόσο είχε αρκετό πάθος και δύναμη, με τον αγωνιστικό χώρο σε κάκιστη κατάσταση να μην βοηθάει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Δημητρίου και Παπαδόπουλος από τον πάγκο έκαναν τις δικές τους κινήσεις για να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν, με τον πρώτο να είναι ο νικητής στη «σκακιέρα» και να προσθέτει τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της ομάδας του που έφτασε τους 10, την ώρα που η Παναχαϊκή έμεινε χαμηλά με μόλις έξι βαθμούς.

Πανηλειακός (Π. Δημητρίου): Πίτκας, Χαλούλος (80' Παπαδημητρίου), Αποστολόπουλος, Κοτσώνης, Λίτσος, Γανωτής, Μαρτίνος, Μπιτάνγκ, Σαραμαντάς, Μίλιεβιτς (85' Δημητρακόπουλος), Μπράβος (73' Κασνέτση).

Παναχαϊκή (Ν. Παπαδόπουλος): Σταυριανός, Κοκκίνης (70' Λίτσης), Γκαντιάγκα, Σπίνουλας, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν (79' Φατιόν), Κιάσσος, Μπόζιτς (57' Σιτόε), Βασιλαντονώπουλος, Κιάσσος, Κοντογουλίδης.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου