Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Επέστρεψε η Βίλα

Την πρώτη της νίκη ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες πανηγύρισε η Άστον Βίλα επί της Νόριτς έχοντα τον γκολκίπερ της, Γκουζάν σε εξαιρετική ημέρα.

Κακό ήταν το ξεκίνημα της Άστον Βίλα στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς δεν είχε καταφέρει να πάρει τις νίκες που θα ήθελε. Εκτός από την πρεμιέρα όπου έκανε εντυπωσιακό αγώνα επικρατώντας 3-1 της Άρσεναλ, από εκεί και πέρα, ακολούθησαν τρεις κολλητές ήττες.

Απέναντι στη Νόριτς, ήθελε μόνο τη νίκη έτσι ώστε να μπορέσει να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αυτή, ήρθε με δύσκολο τρόπο επικρατώντας 1-0 στο «Κάροου Ρόουντ» με το μοναδικό τέρμα να σημειώνεται στο μισάωρο από τον Κόζακ, δύο μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στο 7' ο Γκουζάν είχε αποκρούσει το πέναλτι του Σνόντγκρας. Από εκεί και πέρα, ακολούθησε μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους με τον Γκουζάν να αποκρούει τα… πάντα και να χαρίζει στην ομάδα του τη νίκη.

ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Μάρτιν, Μπασόνγκ (38’ Μπένετ), Τέρνερ, Γκαρίδο, Σνόντγκρας, Χόουσον, Φερ, Ρέντμοντ (64’ Πίλκινγκτον), Φαν Βόλφσβινγκελ, Ελμάντερ (64’ Χούπερ)
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Φλάαρ, Κλαρκ, Μπακουνά, Λούνα, Ελ Αχμάντι, Βάιμαν, Ντελφ, Τόνεφ (77’ Σιλά), Αγκμπονλαχόρ (61’ Ελένιους), Μπεντέκε (28’ Κόζακ).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου