Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στο ρελαντί η Μπαρτσελόνα

Το απόλυτο διατήρησε η Μπαρτσελόνα και για την 5η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος περνώντας σαν σίφουνας 4-0 από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπαρτσελόνα στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» όπου πέρασε νικηφόρα 4-0 έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Πέδρο που σημείωσε χατ-τρικ οδηγώντας την ομάδα του στο τρίποντο της νίκης.

Στο 33’ ο Μέσι έδωσε έτοιμο γκολ στον Ισπανό επιθετικό ο οποίος άνοιξε το σκορ, για να ακολουθήσει λίγα λεπτά αργότερα η απόκρουση πέναλτι του Βίκτορ Βαλντές σε εκτέλεση του Τρασόρας. Από εκεί και πέρα, όλα έγιναν εύκολα για τους Καταλανούς με τον Πέδρο να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 με δύο γκολ στο 47’ και το 72’. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Φάμπρεγκας στο 79’.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρούμπεν, Τίτο (46’ Νάτσο), Αρμπίγια, Γκαλβέζ, Μογίτσα, Σαούλ, Ραούλ Μπαένα, Περέα (48’ Αντριάν Εμπάρδα), Τρασόρας, Βιέρα (57΄ Λαριβέι), Μπουένο.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντέζ, Μοντόγια, Μασεράνο, Πικέ, Αντριάνο, Τσάβι  (83’ Ντος Σάντος), Σονγκ, Φάμπρεγκας, Πέδρο (75’ Ινιέστα), Μέσι, Νεϊμάρ (79’ Τέγιο).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου