Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πήρε φόρα η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με άνετο τρόπο 4-1 της Χετάφε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την Μπαρτσελόνα.

Άνετο απόγευμα είχε η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» απέναντι στη Χετάφε, όπου ανησύχησε μόλις για ένα μισάωρο για να «καθαρίσει» από εκεί και πέρα το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 5’ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Λαφιτά, για να έρθει η γρήγορη απάντηση από τον Πέπε στο 19’. Η ανατροπή, ήρθε στο 33’ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 33’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Όλα, τελείωσαν ουσιαστικά στο 59’ όταν ο Ίθκο έκανε το 3-1. Στο 84’ ο Μίτσελ αποβλήθηκε για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Ρονάλντο στο 93’.

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Καρβαχάλ (45'Σαράμπια), Πέπε, Νάτσο, Αρμπελόα, Κεντίρα, Ιγιαραμέντι, Ίσκο (83'Γεσέ), Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Μπενζεμά (79'Μοράτα).
ΧΕΤΑΦΕ: Μοφιά, Αρόγιο (69'Ράφα), Λισάνδρο, Αλέξις, Εσκουδέρο (46'Λάγο), Μίτσελ, Μοσκέρα, Πέδρο Λεόν, Ντιέγκο Κάστρο, Λαφίτα, Μικού.

Πηγή:http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου